Cum te pregatesti pentru primul zbor alaturi de copii: sfaturi pentru o calatorie fara griji

Just another WordPress site

Cum te pregatesti pentru primul zbor alaturi de copii: sfaturi pentru o calatorie fara griji

Planifici prima vacanta in strainatate alaturi de copii si te ingrijoreaza faptul ca va fi primul lor zbor cu avionul?

Da, este adevarat ca zborurile alaturi de cei mici pot fi o adevarata provocare, dar lucrurile nu trebuie sa fie atat de dificile pe cat te-ai fi asteptat.

Secretul este sa te pregatesti din timp, de la bagaje la locul de parcare Henri Coanda si pana in momentul in care veti ateriza. Am pus la punct cateva sfaturi care sa te scoata din impas – continua sa citesti!

  1. Planifica din timp

Primul pas pentru o calatorie reusita, indiferent de destinatie sau scop, este sa planifici in avans cat mai multe lucruri.

Asigura-te ca ai toate documentele necesare, inclusiv pasapoartele copiilor, daca este cazul. Asigura-te ca faci o rezervare la o parcare Henri Coanda cat mai aproape de aeroport. Verifica cerintele, cum ar fi vizele si vaccinarile obligatorii pentru destinatia aleasa.

De asemenea, rezerva biletele de avion cu cel putin cateva luni inainte, sunt sanse foarte mari sa prinzi preturi mai bune si ai si mai mult timp sa te organizezi.

  1. Alege zborurile potrivite

Cand calatoresti alaturi de copii, este important sa alegi zborurile cu mult mai multa atentie decat le-ai fi ales daca ai fi calatorit de unul singur. Alege zboruri directe, pentru a evita escalele lungi si obositoare.

De asemenea, incearca sa alegi zboruri care pleaca in timpul zilei, pentru a respecta cat mai mult rutina zilnica a copiilor. Acest lucru poate face calatoria mult mai usoara si pentru tine si pentru cei mici.

  1. Pregateste bagajele cu atentie

Fa o lista cu toate lucrurile de care vei avea nevoie pe durata zborului si in vacanta. Include haine confortabile, jucariile preferate, gustari si suficiente scutece, daca este cazul. Nu uita de trusa medicala de baza, care sa contina medicamentele esentiale si articole de prim ajutor. Este bine sa ai la indemana si haine de schimb pentru copii.

  1. Rezerva un loc la o parcare la Henri Coanda

Daca zbori de pe Aeroportul Otopeni, asigura-te ca ai locul de parcare rezervat din timp. Acest lucru este garantia faptului ca vei avea un loc unde sa iti lasi masina in apropierea aeroportului. Poti alege Olimpia Airport Parking, noua parcare de la Aeroportul Otopeni, si sa o lasi la o distanta de doar cinci minute de mers pe jos.

Ce poate fi mai avantajos, mai ales cand ai in grija bagajele si copii?

  1. Ajungi la aeroport cu suficient timp inainte

In ziua zborului, planifica sa ajungi la aeroport cu cel putin doua ore inainte de decolare, mai ales daca ai copii mici. Acest timp suplimentar iti va permite sa lasi masina in parcarea de la Henri Coanda, sa faci check-in-ul fara graba, asta daca nu il faci online, sa treci prin punctul de securitate si sa ai timp sa pregatesti copii fara sa te simti presat de timp.

  1. Tine copiii ocupati in timpul zborului

Un zbor poate parea interminabil pentru copii, asa ca este important sa ai la indemana activitati care sa-i tina ocupati.

Adu jucarii mici, carti de colorat, tablete cu jocuri sau desene animate, casti si, eventual, o paturica si o perna mica pentru confort. Gustarile preferate sunt, de asemenea, esentiale.

  1. Pregateste-ti copii pentru primul lor zbor cu avionul

Inainte de zbor, explica-le copiilor ce se va intampla. Spune-le despre cum va fi la aeroport, despre securitate si despre cum va decurge zborul, le poti arata chiar poze si filmulete cu avioane. Aceste lucruri ii vor ajuta sa fie mai rabdatori si va face chiar sa fie entuziasmati pentru calatorie.

Incepe cu dreptul toate calatoriile in strainate si alege o parcare Henri Coanda la doar 200 de metri de mers pe jos pana la terminalul placari. Olimpia Airport Parking te asteapta cu preturi avantajoase si servicii premium. Descopera mai multe pe site-ul oficial!

 

No Comments

Add your comment