HONOR lansează cel mai subțire smartphone pliabil din lume, adresând o subtilă ironie rivalului său, Samsung

Just another WordPress site

HONOR lansează cel mai subțire smartphone pliabil din lume, adresând o subtilă ironie rivalului său, Samsung

HONOR își cere scuze posesorilor de Samsung Galaxy Z Fold înainte de lansarea Magic V3

HONOR, unul dintre principalii furnizori globali de dispozitive inteligente, a adresat o ironie subtilă posesorilor de Samsung Galaxy Z Fold, în timp ce se pregătește să lanseze în Europa cel mai subțire smartphone pliabil din lume, Honor Magic V3.

Cu o grosime de doar 4,35 mm când este deschis, 9,2 mm când este pliat și o greutate de doar 226g, HONOR recunoaște dificultatea în care i-a pus pe posesorii de Samsung Galaxy Z Fold și a exprimat scuze publice față de cei care au ales deja alternativa mai voluminoasă oferită de Samsung.

Ca o recunoaștere a potențialei dezamăgiri pe care o pot simți clienții Samsung pentru că au cumpărat un dispozitiv pliabil mai gros și mai greu înainte de lansarea liderului de piață de la HONOR, compania a gravat elegant un mesaj de scuze, format din 813 caractere, pe balamaua modelului Magic V3.

Această declarație publică, care îmbină tehnologia de vârf cu una dintre cele mai vechi forme de artă, a prins viață datorită colaborării cu Graham Short, un micro-artist de 78 de ani din Regatul Unit. Cunoscut sub numele de „Mâinile unui geniu,” Graham Short este renumit pentru capacitatea sa de a crea opere de artă complexe pe cele mai mici pânze, producând lucrări atât de minuscule încât pot fi apreciate în întregime doar la microscop.

Reflectând dedicarea HONOR de a dezvolta un telefon pliabil de vârf cu Magic V3, angajamentul lui Graham față de arta sa necesită, de asemenea, precizie absolută. El a stăpânit abilitatea de a lucra între bătăile inimii pentru a obține precizia exactă necesară în munca sa.  Acest nivel excepțional de dedicare îi permite să realizeze doar patru capodopere pe an, o realizare remarcabilă care a atras clienți celebri precum Elton John, Stephen Fry și Kim Kardashian.

„HONOR Magic V3 a reprezentat o provocare unică, cu marginile sale incredibil de subțiri și rotunjite, făcând chiar și gravarea microscopică dificilă. Cu toate acestea, nu mă feresc niciodată de o provocare. Deși Magic V3 este cel mai subțire smartphone pliabil din lume, am reușit să gravez pe balamaua sa scuzele detaliate ale HONOR, însumând 166 de cuvinte. Nu doar finețea extremă a dispozitivului a fost o provocare, ci și durabilitatea neașteptată a metalului, care a necesitat utilizarea unor ace cu vârf de diamant pentru a realiza gravura.” a explicat Graham.

A fost nevoie de 90 de ore pentru ca Graham să graveze scuzele manual, iar acestea pot fi citite doar atunci când sunt vizualizate la microscop, având în vedere limitările de spațiu ale Magic V3. 

„Am vrut să recunoaștem situația incomodă în care i-am pus pe posesorii de Samsung Galaxy Z Fold și am considerat că este important să ne prezentăm scuzele sincere. Fără să avem hârtie la îndemână, am ales Magic V3 ca suport pentru mesajul nostru. Datorită fineței sale, a fost necesar să reducem considerabil dimensiunea textului, având ca rezultat cele mai mici scuze din lume, gravate pe cel mai subțire pliabil. Ne cerem scuze proprietarilor Samsung!” a spus Avikar Jolly, CMO, HONOR EUROPE.

Cum sună mesajul HONOR:

„Dragi posesori de Samsung Galaxy Z Fold, ne cerem scuze. Știm cât de entuziasmați ați fost să achiziționați un smartphone pliabil, compact și care să se potrivească perfect în buzunar. Vi s-a promis un viitor plin de inovații tehnologice și o experiență de multitasking fără limite.

Acum, poate priviți noul HONOR Magic V3 și vă simțiți puțin… trădați. Dimensiunea contează, și înțelegem dezamăgirea voastră. Ca și cum ai fi fost nominalizat pentru o medalie de aur și apoi ai terminat ultimul în cursă. Știind că există un dispozitiv pliabil mai subțire, mai ușor și mai durabil este suficient pentru a face pe oricine să își pună la îndoială alegerile.

Înțelegem. Ați fost pionieri, early adopters care au explorat fără teamă un teritoriu necunoscut al ecranelor pliabile cu durabilitate incertă. Meritați ceva mai bun. De fapt, meritați o medalie de aur.

La HONOR, suntem cu adevărat dedicați depășirii limitelor tehnologiei pentru a vă oferi cea mai bună experiență cu un smartphone pliabil. Adevărul este că… e în regulă să vă simțiți dezamăgiți. Și noi ne-am simți la fel.”

HONOR va organiza o conferință de presă la IFA 2024, pe 5 septembrie, în Berlin, Germania, unde vor fi anunțate detalii suplimentare despre lansarea Magic V3 în Europa.

###

Despre HONOR

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați magazinul online HONOR la https://www.hihonor.com/ro/.

Despre Graham Short

Originar din Birmingham, Marea Britanie, Graham Short, în vârstă de 78 de ani, este un microgravor de renume mondial, supranumit pe bună dreptate “Mâinile unui geniu”. Operele sale de artă minuscule și extrem de detaliate au captivat colecționari și personalități precum Ronnie Barker, Stephen Fry, Uri Geller și chiar Kim Kardashian.

Creațiile lui Short nu sunt pentru cei cu vederea slabă. El sculptează detalii incredibile pe suprafețe la fel de mici ca un vârf de ac sau un bob de orez, depășind limitele a ceea ce se credea posibil în arta gravurii. Pentru a atinge acest nivel excepțional de precizie, Short s-a transformat el însuși într-o operă de artă vie. Monitorizându-și ritmul cardiac cu un stetoscop și consumând un cocktail de potasiu, magneziu și beta-blocante pentru a-l reduce la doar 20 de bătăi pe minut, el gravează între bătăile inimii, atunci când corpul său este complet nemișcat. În plus, primește injecții cu Botox în pleoape la fiecare trei luni pentru a elimina orice distragere cauzată de contracțiile nervoase și musculare. Și, ca și cum toate acestea nu ar fi suficiente, înoată aproape 10 kilometri zilnic pentru a-și menține concentrarea fizică și mentală la cele mai înalte niveluri.

Opera lui Graham Short este o dovadă a dedicării umane, împingând limitele artei și sfidând percepția noastră asupra a ceea ce este posibil.

No Comments

Add your comment