RAZERCON 2024 REVOLUȚIONEAZĂ LUMEA GAMINGULUI, STABILIND NOI STANDARDE ÎN IMERSIUNE ȘI INOVAȚIE

Just another WordPress site

RAZERCON 2024 REVOLUȚIONEAZĂ LUMEA GAMINGULUI, STABILIND NOI STANDARDE ÎN IMERSIUNE ȘI INOVAȚIE

Evenimentul emblematic Razer, condus de CEO-ul Min-Liang Tan, a prezentat produse de ultimă generație precum Razer Sensa HD Haptics, progrese în tehnologia de răcire pentru laptopuri și lansarea anticipată a Razer Synapse 4, oferind posibilități de personalizare de neegalat.

Razer™, brandul lider la nivel global de lifestyle pentru gameri, a atins o nouă etapă în gamingul imersiv la RazerCon 2024. Condus de Min-Liang Tan, CEO Razer, evenimentul din acest an a prezentat o serie de produse revoluționare echipate cu Razer Sensa HD Haptics, un nou accesoriu de răcire pentru laptopuri, și a anunțat lansarea mult așteptată a Razer Synapse 4, reafirmând poziția de lider pe care Razer o deține în depășirea limitelor tehnologiei și imersiunii în gaming.

În conformitate cu angajamentul Razer față de sustenabilitate, RazerCon 2024 a fost un livestream neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, alimentat de energie regenerabilă.  De asemenea, au fost prezentați pași cheie ai parcursului Razer spre sustenabilitate #GoGreenWithRazer. Acesta include reducerea emisiilor Scope 1 & 2 ale brandului cu 86% ca parte a angajamentului său cu inițiativa Science Based Target (SBTi). În plus, 65% din produsele Razer vor integra și materiale reciclate. În plus, Razer s-a alăturat oficial Alianței Playing for the Planet. Inițiativa este realizată cu sprijinul Programului Națiunilor Unite pentru Mediu (UNEP). Alături de companii de gaming din întreaga lume, Razer promite să abordeze provocările globale de mediu prin creativitate și tehnologie. Fanii Razer pot retrăi întregul eveniment aici.

La RazerCon 2024, comunitatea globală de gaming a primit informații exclusive despre noile și viitoarele lansări de produse Razer, inclusiv: Razer Freyja – prima pernă de gaming cu feedback haptic HD din lume, mult așteptatul Razer Kraken V4 Pro, noul accesoriu de răcire pentru laptop, o actualizare importantă care aduce ThunderBolt Share pe Razer Blade 18 (2024), lansarea completă a Razer Synapse 4 și un teaser al unui nou proiect special care va apărea în 2025 pentru a marca aniversarea de 20 de ani a Razer.

Pentru mai multe detalii despre produsele anunțate în cadrul RazerCon 2024, citește în continuare mai jos.

Razer Freyja – prima pernă de gaming cu feedback haptic HD din lume.

Echipată cu Razer Sensa HD Haptics, Razer Freyja introduce un nivel revoluționar de imersiune în gaming. Dispozitivul inovator oferă senzații tactile dinamice care îmbunătățesc fiecare sesiune de gaming. De la exploziile intense de pe câmpul de luptă, până la vibrațiile subtile ale unei bătăi de inimă în timpul unei misiuni de stealth, Razer Freyja oferă gamerilor ocazia de a experimenta o gamă completă de feedback senzorial.

Percepe direcția, distanța și intensitatea acțiunilor din joc prin haptica multidirecțională alimentată de șase actuatoare haptice avansate. Fie că te ferești de gloanțe, îți manevrezi vehiculul pe circuite sau experimentezi efecte ambientale precum furtuni sau cutremure, Razer Freyja oferă o experiență senzorială completă.

Dincolo de gaming, versatilitatea Razer Freyja se extinde la îmbunătățirea experienței de vizionare a filmelor sau de ascultare a muzicii cu feedback haptic imersiv. Cu multiple opțiuni de conectivitate, inclusiv Razer HyperSpeed Wireless și Bluetooth, utilizatorii se bucură de interacțiune simplă atât pe PC, cât și pe dispozitive Android prin intermediul aplicației Razer Nexus. Funcția de conectare quick-release asigură un cable management facil, în timp ce cureaua ajustabilă face ca Freyja să se potrivească pe majoritatea scaunelor de gaming sau de birou. Gamerii își pot personaliza feedback-ul haptic prin intermediul Razer Synapse 4, unde pot ajusta nivelurile de intensitate sau pot alege din presetările haptice imersive.

Razer Freyja
€299.99 PRP
Disponibil începând cu 28 Septembrie 2024 – pe Razer.com, în magazinele Razer și la distribuitorii autorizați.

Citește mai multe pe press.razer.com.

Pentru mai multe informații despre Razer Freyja, accesează Razer.com.

Razer Kraken V4 Pro – Imersiune totală, control deplin

Experimentează următoarea generație de imersiune cu Razer Kraken V4 Pro, cea mai recentă și mai avansată adiție la gama Kraken V4. Acest headset wireless pentru setup-ul de gaming este alimentat de Razer Sensa HD Haptics și Razer Chroma RGB și dispune de OLED Control Hub pentru un control și o versatilitate de neegalat.

Kraken V4 Pro completează gama alături de Kraken V4 și Kraken V4 X și transformă gamingul cu capacitățile sale imersive. Cu tehnologia Sensa HD Haptics integrată direct în cele mai importante jocuri, inclusiv „Hogwarts Legacy”, „Stalker 2”, „Final Fantasy 16” și mult așteptatul „Silent Hill 2”, utilizatorii se pot aștepta la o experiență senzorială care estompează limita dintre acțiunea din joc și realitate, simțind totul – de la sunetul gloanțelor, la vibrațiile subtile ale furtunilor din depărtare.

Noul OLED Control Hub al căștilor permite o personalizare amplă, afișând metrici esențiale ale PC-ului, gestionând sursele audio și ajustând setările rapid. Cu un design inspirat de echipamentele audio high-end, acesta este un accesoriu esențial, care oferă un control complet al experienței audio de gaming.

Kraken V4 Pro este primul set de căști de gaming Razer care oferă patru moduri de conectivitate – Razer HyperSpeed Wireless, Bluetooth, USB și 3.5 mm. Indiferent dacă gamerii joacă pe PC, consolă sau telefon mobil, Kraken V4 Pro asigură o imersiune audio fără întreruperi. Designul său versatil permite comutarea instantanee a inputului sursei, permițând jucătorilor să treacă fără efort de la un dispozitiv la altul. O caracteristică unică a modelului Kraken V4 Pro și o altă inovație a căștilor de gaming Razer este capacitatea de a combina simultan audio de la surse de 2,4 GHz și Bluetooth, oferind o experiență audio bogată, pe mai multe niveluri.

Căștile sunt echipate cu microfonul Razer HyperClear Super Wideband – prezent și pe modelul renumit BlackShark V2 Pro. Acest microfon retractabil acoperă o gamă mai largă de frecvențe pentru a oferi o claritate a vocii pro-level, de înaltă calitate.

Razer Kraken V4 Pro este conceput cu drivere patentate Razer TriForce Bio-Cellulose de 40 mm și THX Spatial Audio, care împreună produc un sunet natural, high-end și un audio pozițional realistic. Acest sistem audio sofisticat îmbogățește fiecare moment de gaming cu claritate absolută și bas profund.

Razer Kraken V4 Pro

€449.99 PRP

Disponibil începând cu 28 Septembrie 2024 – pe Razer.com, în magazinele Razer și la distribuitorii autorizați.

Citește mai multe pe press.razer.com.

Pentru mai multe informații despre Razer Kraken V4 Pro, accesează Razer.com.

Razer Laptop Cooling Pad – Smart Cooling adaptativ.

Menține-ți laptopul la o temperatură optimă în timpul sesiunilor intense de gaming cu Razer Laptop Cooling Pad, soluția de răcire inteligentă, perfectă pentru laptopuri de 14” până la 18”. Cu un control inteligent al ventilatorului, o cameră de presiune etanșă și trei rame magnetice pentru a susține o mare varietate de laptopuri, acest pad-ul de răcire este cel mai bun companion pentru utilizatorii de laptop care doresc să maximizeze performanța și să optimizeze managementul termic.

Cu răcirea inteligentă activată, Razer Laptop Cooling Pad va regla automat viteza ventilatorului în funcție de temperatura componentelor cheie pentru un raport optim între zgomot și performanță, cu un efort minim.

Pentru a atinge această performanță, ventilatorul de 140 mm cu viteză mare transportă aerul rece care este prins în sigiliile etanșe pentru a fi canalizat în întregul sistem. În unele cazuri, acest aer de mare viteză reduce temperatura procesorului și pe cea a plăcii video cu până la 18%.  Proiectate pentru o compatibilitate largă, cadrele personalizate din spumă cu memorie asigură o potrivire optimă cu laptopurile Windows și cele fără ventilator de la 14” la 18”.

Cooling Pad-ul include un buton multifuncțional remapabil pentru controlul vitezei ventilatorului și iluminarea Razer Chroma™ RGB care aduce un plus de stil părții frontale a suportului. Prin intermediul Razer Synapse, utilizatorii pot accesa curbe de ventilare prestabilite sau personalizate ale ventilatorului pentru o eficiență automată a răcirii. Pentru a asigura utilizarea pe termen lung, este inclus un filtru de praf care reduce cantitatea de impurități introduse pe măsură ce ventilatorul răcește sistemele.

Razer Laptop Cooling Pad
€129.99 PRP
Disponibil în Q4 2024 – pe Razer.com, în magazinele Razer și la distribuitorii autorizați.

Pentru mai multe informații despre Razer Laptop Cooling Pad, accesează Razer.com.

Conectivitate îmbunătățită cu Intel® Thunderbolt™ Share pe Razer Blade 18

Într-un update semnificativ, Razer a anunțat că Intel® Thunderbolt™ Share este acum disponibil pe toate modelele Razer Blade 18 (2024). Fiind primul laptop Thunderbolt™ 5 din lume, această caracteristică permite utilizatorilor Blade 18 să conecteze două PC-uri și să partajeze periferice, inclusiv o tastatură, un mouse sau un monitor, transferând fișiere la viteze foarte mari, de până la 40gbps.

Acest update este acum disponibil la nivel mondial, începând de astăzi. Pentru mai multe informații despre Thunderbolt™ Share pe Razer Blade 18, accesează Razer.com.

Razer Synapse 4 – Performanță, eficiență și control avansat

După aproape un an de testare intensivă în beta și feedback valoros din partea comunității noastre, Razer lansează oficial noul Razer Synapse 4. Ajustat pentru a oferi niveluri fără precedent de personalizare, performanță și ușurință în utilizare, Synapse 4 setează noi standarde în gaming.

Cu o creștere remarcabilă de 30% a vitezei generale de procesare în comparație cu predecesorul său, Synapse 4 le permite jucătorilor să efectueze mai eficient task-uri uzuale precum crearea de macro-uri, configurarea setărilor și instalarea driverelor. Noua arhitectură cu mai multe fire de execuție sporește stabilitatea sistemului prin compartimentarea dispozitivelor, asigurându-se că instalarea sau actualizarea unui dispozitiv nu perturbă performanța altora.

Synapse 4 introduce, de asemenea, o interfață modernizată concepută pentru o navigare mai simplă și o personalizare simplificată, inclusiv sfaturi care apar pe ecran și o gestionare centralizată a setărilor. Este compatibil cu dispozitivele Synapse 3 și păstrează caracteristicile populare Synapse 3, cum ar fi Razer Hypershift, care permite unui singur buton să deblocheze temporar un set suplimentar de funcții pe lângă cele deja existente, Rapid Trigger pentru apăsări rapide și fără efort ale tastelor și Advanced Macros pentru efectuarea apăsărilor complexe ale butoanelor cu un singur clic.

Actualizarea Synapse 4 introduce caracteristici precum 1 DPI Steps Adjustments pentru obținerea unei sensibilități perfecte la nivel de pixel cu creșteri de un singur nivel DPI, Sensitivity Matcher Calibration pentru portarea cu acuratețe a setărilor DPI pe toate mouse-urile Razer și Enhanced Asymmetric Cut-Off, care permite gamerilor să ajusteze distanțele de ridicare și de coborâre a mouse-urilor, adaptând configurația la preferințele precise de gaming.

Synapse 4 permite utilizatorilor și să activeze Razer Snap Tap, îmbunătățind receptivitatea tastaturii prin prioritizarea ultimului input dintre două taste selectate fără a necesita eliberarea tastei anterioare. Disponibil inițial pe seria de tastaturi de gaming analog Razer Huntsman V3 Pro, Synapse 4 permite acum fanilor să activeze Snap Tap pe mai multe tastaturi Razer și chiar și pe laptopurile de gaming Razer Blade.

Pentru mai multe informații despre noul Razer Synapse 4, accesează Razer.com/Synapse.

Razer celebrează două decenii de inovație în gaming

În 2025, Razer va celebra cea de-a 20-a aniversare, o etapă care va fi sărbătorită prin revenirea Razer Boomslang. Acest mouse iconic este renumit pentru rolul său inovator la începuturile hardware-ului de gaming. Cu designul său ergonomic și funcționalitatea sa avansată, Razer Boomslang a fost esențial în catalizarea dezvoltării industriei de gaming. În onoarea acestuia, Razer Boomslang va reveni într-o serie ultra-limitată, cu actualizări de ultimă generație care îi sporesc performanța legendară. Mai multe detalii vor fi comunicate pe măsură ce ne apropiem de lansarea din 2025. Urmărește Razer.com pentru actualizări.

Fanii sunt invitați să experimenteze personal produsele de ultimă generație prezentate la RazerCon 2024 în orice magazin Razer la nivel global. Începând de astăzi, o zonă exclusivă Razer Sensa HD Haptics va fi disponibilă în toate magazinele Razer, oferind cea mai bună imersiune în gaming.

Pentru locații, accesează Razer.com pentru a găsi cel mai apropiat magazin Razer.

MATERIALE MEDIA

Descarcă materialele media RazerCon 2024 de aici.

# # #

DESPRE RAZER

Razer™ este brandul de lifestyle lider mondial For Gamers. By Gamers.

Sigla cu șarpele cu trei capete a Razer este unul dintre cele mai recunoscute logo-uri în comunitățile globale de gaming și esports. Cu o bază de fani care se întinde pe fiecare continent, compania a proiectat și construit cel mai mare ecosistem din lume, orientat către gameri, care cuprinde hardware, software și alte servicii.

Hardware-ul premiat de la Razer include periferice de gaming de înaltă performanță și laptopuri pentru gaming Blade.

Pachetul software Razer, care constă în Razer Chroma RGB, Razer Synapse și altele, se bucură de peste 200 de milioane de utilizatori, oferind personalizare, efecte de iluminare și optimizare.

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z, prin Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume cu peste 50.000 de jocuri și Razer Silver, programul de premii asociat.

Razer se dedică unui viitor durabil și își asumă responsabilitatea prin mișcarea #GoGreenWithRazer – planul de acțiune pe 10 ani care vizează minimizarea impactului asupra mediului prin diverse inițiative.

Fondat în 2005, Razer are sediul central dual în Irvine, California și Singapore, cu sedii regionale în Hamburg și Shanghai și 19 birouri la nivel Mondial.

Razer For Gamers. By Gamers.

press.razer.com

No Comments

Add your comment