Summer Well Festival incheie cea de-a 13-a editie printr-un spectacol pur si simplu magnific

Just another WordPress site

Summer Well Festival incheie cea de-a 13-a editie printr-un spectacol pur si simplu magnific

Timp de 3 zile, peste 30 de artisti au creat o atmosfera memorabila pe cele 24 de hectare ale Domeniului Stirbey. Muzica, arta si oameni care au simtit energia unica Summer Well. Ultima zi a festivalului Summer Well a fost apogeul unui weekend extraordinar, adunand din nou zeci de mii de participanti dornici sa se bucure de muzica buna si de o atmosfera inegalabila.

Stone, Joker Out, Keane si Two Door Cinema Club au oferit show-uri spectaculoase pe Main Stage, lasand publicul in extaz. In timp ce, pe Sunset Stage le-am auzit vocile si versurile superbe ale Paulinei si ale lui Rares. Cei doi au pregatit publicul pentru momentul unic si plin de emotie oferit de Lucky Love.

Hollow Idols Stage-ul a continuat sa fie epicentrul experientelor alternative, iar Electro Punk Stage a gazduit trupa PLANT si On The Block, fiecare cu un dinamism si o vitalitate distincte, combinand senzational punk-ul cu trap-ul. Nu in ultimul rand, A-Trak a incheiat seara la After Party Stage cu un spectacol de neuitat.

Atmosfera unica a festivalului a fost sustinuta de diverse activitati si instalatii care au transformat locatia intr-un adevarat paradis al distractiei. De la zonele de relaxare la spatiile care transpuneau superbitatea artelor vizuale, fiecare element a contribuit la crearea unei experiente complete si pline de magie.

Suntem convinsi astfel ca participantii au trait din plin fiecare moment, iar energia si bucuria au fost cuvintele de ordine ale celei de-a 13-a editie.

Summer Well Festival si-a consolidat inca o data statutul de eveniment de referinta in peisajul festivalurilor de vara, lasand in urma amintiri de nepretuit si promisiunea unei editii viitoare la fel de stralucite.

“Ne dorim ca succesul acestei editii sa fie apreciat ca un efort comun al tuturor celor prezenti: industria muzicala si culturala nu inseamna doar artisti, ci si viata si pasiunile noastre, dorinta de a fi impreuna si de a ne bucura de momentele petrecute alaturi de cei dragi.” – declara Claudia Cramaroc, Manager Comunicare si Marketing.

In spatele cortinei e nevoie si de o serie de sponsori si parteneri media care sa ajute in materializarea atmosferei specifice Summer Well, si anume: Orange, ING, Beck’s, glo, Pepsi, Bacardi, Jagermeister, Martini, Red Bull, Jack Daniel’s, Bombay Saphire, Mega Image, Tazz, Fashion Days, Converse, MedLife, Ford, alpro, Lay’s, Vitamin Aqua, CeraVe, Vichy, La Roche Posay, E-ON, Persil, Schwarzkopf, Pantene, Remington, Academia de Studii Economice din Bucuresti, FABIZ, Bucharest Business School, BoConcept si Transalpina.

Daca te regasesti printre cei care au fost fermecati de atmosfera Summer Well, bucurandu-se la maxim de fiecare moment, iti multumim. Asa cum v-am obisnuit, a 14-a editie va avea loc in 2025 in a doua saptamana din august, in perioada 8-10 august, la Domeniul Stirbey Voda, biletele Super Early Bird fiind deja puse in vanzare pe www.summerwell.ro.

Despre Summer Well:

Mai mult decat un festival de muzica, Summer Well este o intreaga experienta ce va avea loc in perioada 8-10 august 2025, intr-o locatie unica, ce ne este casa inca de la inceput, Domeniul Stirbey din Buftea. In 2025, Summer Well va sarbatori 14 ani de la infiintare.

www.summerwell.ro

www.tiktok.com/@summerwellfestival

https://www.instagram.com/summerwellfest/

https://www.facebook.com/SummerWellFestival/

Contact de presa:

Iulian Iovanescu, iulian@creativemarket.ro| tel. 0743 054 319

No Comments

Add your comment