Adams Vision sponsorizeaza echipa de baschet CSM Targu Mures cu produse Adams Supplements si suport financiar

Just another WordPress site

Adams Vision sponsorizeaza echipa de baschet CSM Targu Mures cu produse Adams Supplements si suport financiar

Bucuresti, 26 September 2024 – Compania romaneasca Adams Vision, prin brandul sau de suplimente nutritive Adams Supplements, anunta cu entuziasm continuarea sponsorizarii echipei de baschet CSM Targu Mures, participanta in Liga Nationala de Baschet Masculin (LNBM). Aceasta sponsorizare, care include suport financiar si produse din gama suplimentelor nutritive, vine in sprijinul sportivilor de performanta pentru a le imbunatati pregatirea fizica si recuperarea dupa meciuri.

Colaborare de lunga durata

Adams Vision este alaturi de echipa CSM Targu Mures de circa 7 ani, inca de la infiintarea clubului. De-a lungul acestei colaborari, Adams Supplements a oferit sportivilor produse de calitate care le-au sustinut efortul si performanta pe teren. In acest sezon, Adams Vision reafirma angajamentul fata de performantele sportivilor prin suplimentele nutritive esentiale pe care le ofera pentru mentinerea unui regim sanatos si echilibrat.

Produse esentiale pentru sportivii de performanta

Conform antrenorului echipei CSM Targu Mures si medicului clubului, suplimentele oferite de Adams Supplements joaca un rol crucial in optimizarea conditiei fizice a sportivilor. Iata cateva exemple de produse folosite de echipa de baschet si schema recomandata pentru utilizare:

  • Proteine dupa antrenament– Esentiale pentru refacerea si dezvoltarea masei musculare.
  • BCAA (Aminoacizi cu lant ramificat)– Consumate in timpul antrenamentului pentru sustinerea energiei si prevenirea degradarii musculare.
  • Creatina inainte de antrenament– Imbunatateste performantele fizice si creste rezistenta in timpul exercitiilor intense.
  • Vitamina C si Vitamina D– Administrate zilnic in perioada octombrie-martie pentru a intari sistemul imunitar si a compensa lipsa razelor solare.
  • Omega 3 si Multivitamine– Luate in cicluri de 2-3 saptamani, urmate de o pauza de o luna, pentru a sustine functiile cardiovasculare si aportul de micronutrienti.
  • Magneziu si Calciu– Folosite dupa meciuri pentru reducerea crampelor si febrei musculare.

Beneficiile unei diete sustinute de Adams Supplements

Produsele Adams Supplements au fost integrate cu succes in regimul sportivilor de la CSM Targu Mures, contribuind semnificativ la recuperarea rapida dupa efort si la mentinerea performantei optime pe parcursul intregului sezon. “Un sportiv de performanta are nevoie de suplimente de calitate pentru a-si mentine nivelul ridicat de energie si pentru a se recupera rapid dupa efortul fizic intens. Produsele Adams Supplements ne-au ajutat enorm in acest sens”, a declarat antrenorul echipei de baschet CSM Targu Mures, Péter Faragó.

Suntem incantati sa sustinem echipa de baschet CSM Targu Mures, nu doar prin suport financiar, ci si prin suplimentele noastre, esentiale pentru mentinerea sanatatii si performantei sportivilor de elita. Credem cu tarie ca o dieta echilibrata, completata cu suplimente nutritive de inalta calitate, este cheia succesului pe termen lung in sport. Prin parteneriatul nostru, vrem sa le oferim sportivilor tot ce au nevoie pentru a face performanta pe teren, iar Adams Supplements este partenerul perfect pentru a sustine acest efort. Cu produse precum proteine, BCAA, creatina si multivitamine, sportivii isi pot mentine conditia fizica optima si se pot recupera rapid, evitand riscul de accidentari. Vom continua sa fim alaturi de echipa si sa ne implicam activ in sustinerea performantelor lor” , a declarat Zsuzsanna Benedek, cofondatoare Adams Vision.

Implicarea Adams Vision

Prin aceasta sponsorizare, Adams Vision doreste sa sustina dezvoltarea sportului local si sa sprijine excelenta in performanta sportiva. Colaborarea dintre Adams Vision si CSM Targu Mures reflecta un angajament comun fata de sanatate, putere si succes.

Gama completa pentru sportivi este disponibila in toate magazinele Vitamix, atat fizice, cat si online pe platforma Vitamix.ro, pentru sportivii din toata tara. Produsele sunt prezente si in alte puncte de distributie, precum farmacii, magazine naturiste si sali de sport.

De asemenea, linia de fitness are o abordare moderna, avand in vedere ultimele tendinte in nutritia sportiva, fiind astfel creata pentru a sprijini antrenamentul – de la pregatirea inainte de efort, la sustinerea performantei in timpul exercitiilor si la recuperarea optima post-antrenament.

No Comments

Add your comment